Hemmakväll :)

Det blev en mysig hemmakväll i min mysiga rosa morgonrock istället! =) Bra det så är jag pigg i morgon!
Tänkte passa på att gå till gymmet en sväng i morgon innan det bär av med bil till Borås. Hade ju inte funkat om jag hade festat idag. Nu är jag jätte trött så ska nog gå och lägga mig snart, måste hinna packa i morgon innan jag åker också. Men innan jag lägger mig ska jag se ett avsnitt av Solsidan ;)

28 Januari

Idag har jag vart i skolan, sen gick jag på stan en stund och köpte ett par nya tränings "tights", två tandborstar och en ansiktskräm. Tog en runda på systemet också, jag köpte en flaska vitt vin i hopp om att det gör minst ska på kroppen. Ligger i sängen nu och funderar på om jag ska ut i kväll eller inte, ska köra bil kl 9.00 i morgon så jag vet inte... ?
Borde dra till gymmet men är så himla trött i hela kroppen. Jag har träningsverk överallt kan knappt röra mig.
Jag klippte mig själv igår :) Det är lite krångligt speciellt när jag har så långt hår men jag blir fan så mer nöjd än om jag skulle gå till frisören och klippa mig. Finns det inga bra frisörer? :O vart håller dom hus?
Just nu är jag jätte sugen på något gott typ pizza eller godis, wienerbröd vore också fett gott! men jag försöker intala mig själv att jag inte vill ha det och att jag ska äta mat ist!

Textilhögskolan i borås

I morse så var jag iväg och gymmade igen, jag vet inte riktigt hur jag ska lägga upp min träning än men jag borde kunna gå dit varje dag och köra kondition, och varannan dag gym. Idag åt jag ris och kyckling det är bra för musklerna.
Shoppade lite nya smycken och en fibermascara, hoppas att den funkar och inte är "bullshit" som alla andra mascaror som ska förlänga och ge volym.
På fredag ska jag åka i väg på 50 års kalas. Det är min pojkväns farbror som fyller år. Sen på lördag så ska jag till Borås textilhögskola på öppet hus. Samma dag så släpps ansökningsuppgifterna för Modedesignutbildningen och Textildesignutbildningen. Ska bli spännande!! :P


Gym

Kom precis hem från gymmet, sitter nu och äter keso för att få i mig nått snabbt efter att jag tränat. Idag var jag duktigt och körde hårt ;) När jag satt och körde magmaskinen så kläcker en tjej bredvid mig "Gud vad det luktar svett här" alltså nähä!  Är hon medveten om att det är ett gym och att folk kommer hit för att träna då blir man svettig, d.v.s. om man tränar på riktigt! Jag blir svettig och då vet jag ju att jag tränat hårt ! :)

Nu ska jag smeta på en ansiktsmask och hoppa in i duschen...


Träning





Idag börjar mitt nya hälsosamma liv. Har varit förkyld sen jul men det börjar försvinna nu. Så i morse var jag iväg och tränade för första gången i år. Gym. Det känndes faktiskt väldigt bra. Nu ska jag verkligen försöka att gå till gymmet regelbundet och inte bara ha ett gymkort för att det känns bra. Jag brukar alltid ha supermotivation dom första veckorna men sen tappar jag det :/  Ska bli ändring!!! Äta rätt är ju halva grejen så jag måste ta tag i den nyttiga biten också. Ingen dricka,godis,fet mat, fika, (alkohol) mm. Man kan väl äta något onyttigt ibland men det värsta är allt småätande hit och dit. där brukar jag trilla dit. Ska iväg och jobba nu...









 


Plugg

Hej och hå då var det dags att sitta vid skolbänken igen. Första dagen idag. Det var helt okej, lite kul ändå faktiskt. Skönt att göra något vettigt, och kul och se lite nya ansikten. Så nu måste jag vara duktigt och göra mina läxor :) Måste komma ihåg att skaffa böcker och miniräknare. Fick parkeringsböter samtidigt idag också (om jag skulle kunna mörda så är det definitivt parkeringsvakter och hela parkeringsbolag)!!!


Beställa Kläder

Har kollat vad jag ska besälla från H&M katalogen. Jag tyckte inte att dom hade så mycket nytt och spännande att komma med! Men jag föll för lite leopard och "läder". Kul att leopard fortfarande hänger med för jag älskar det! :P

Det fick bli en brun "läderväska", en leopard scarf, ett läderskjärp (som jag inte hittade nån bild på) och ett par leopard byxor som jag är lite osäker på hur modellen är men jag tänkte att dom kunde vara snygga till sommaren med ett svart linne till.


RSS 2.0