Nyttigt bröd

Jag håller på att baka bröd. Det är ett supernyttigt bröd som är jätte gott:) det innehåller typ alla fiberer som finns. Det är väldigt enkelt att baka. Man behöver ganska mycket ingredienser, men när man väl har allt man behöver räcker till flera omgångar. Jätte gott med med ost och paprika på. Bra bröd att äta när man tränar. Så nu när jag har tagit mig tid att baka nyttigt bröd så borde jag åka och köpa nya  tränningskor och förlänga mitt gymkort så att jag kommer igång med träningen igen. 

Recept :

  • 4dl Vetemjöl
  • 3dl Grahamsmjöl
  • 3dl Rågsikt
  • 4dl blandade frön t.ex : lifrön, rågkross, solrosfrön, vetekli
  • 4tsk bikarbonat
  • 1tsk salt
  • brödkryddor efter smak t.ex : 1tsk anis, 1tsk kumin, 1tsk fänkål
  • 0,7dl olja
  • 0,7 dl mörk sirap
  • 1 liter filmjölk
  • Blanda ihop alla torra ingredienser i en stor bunke
  • Häll i olja, sirap och filmjölk och blanda ihop till en fin smet
  • Häll smeten i två smorda formar med ströbröd eller sesamfrön

Grädda längs ner i ugnen på 175 grader i 1 timme och 40 min. Lägg gärna över folie efter halva riden så blir de inte brända på ytan. Bröden blir mörkare när det är färdig gräddade.                                                                                                                            Lycka till :D

 

 

 

 


Hemma dag

Idag tänkte jag att jag skulle fortsätta sy på en lång blus som jag håller på med hemma.

Jag är väldigt sugen på att permanenta mig. Inte afrokrull men typ mer stora lockar, "Hollywood" typ. Jag har rakt hår och jag är trött på att det bara är rakt och platt. Jag vill ha volym, det vore skönt att slippa locka håret varje gång man vill ha volym. Funderar på att testa på en slinga hemma. Så nu blir det och dra och köpa hemmapermanent!


Vinterskor från Canada Snow, UGG och Timberland

Riktigt varma boots från Canada Snow, UGG och Timberland. 







Nu är vintern verkligen här. Det har som mest varit – 21 grader här,  men kallare lär det ju kunna bli. Jag är trött på alla ”snygg” skor som man fryser tårna av sig i.  Jag vill ha riktigt varma vinterskor som man kan mysa i!

Jag kan inte förstå alla människor som går lättklädda i nylonstrumpor och små pumps med nån liten tyg jacka till. Fryser dom inte? låsas dom att dom inte fryser för att dom tror att det är snyggt med lite kläder? Jag fattar ingenting ;O Jag går med dubbla leggings, fleecetröjor, ylletröjor, dunjacka, mössa, halsduk, vantar. Jag drar typ på mig allt varmt jag kan hitta.




Nya overknee stövlar




Har köpt ett par nya overknee stövlar i skinn. Passar till allt, super snygga :) Pris 1395:-
Jag älskar skor :D 







Resultat folieslingor






Här är en bild på mig efter att jag har blekt utväxten i folieslingor själv hemma. För ca 50 kr och lite ”arbete” så är jag nöjd med resultatet.


Blondering av utväxt i folieslingor.



Som ni ser har jag ganska mycket utväxt som jag ska bleka. Istället för att gå till frisör så ska jag göra det hemma. Jag använder alltid Jane Hellen Mood ultrablond. Tycker att det är den bästa och mest prisvärda blonderingen. Den kostar ca 50kr. Den blonderar 4-6 nyanser beroende på verkningstid. Som ni ser är ”smeten” blå och det tar bort de gul/orangea färgerna som kan bli ibland. Jag väver in folieslingor för att få ett mera naturligt resultat.


Beiga leggins

Här har jag designat och sytt ett par leggins.




 


Jag har gått upp 7 kilo!

I morse klev jag upp på vågen något som jag inte har gjort på väldigt länge och något som jag aldrig brukar göra (Har aldrig haft något behov). Jag trodde att den var trasig först :O så jag bad Mamma väga sig. Den var inte trasig utan fullt fungerande. Jag har väl märkt att jag kanske har blivit lite större men 7 kilo!!!

Nu blev jag lite nyfiken på vad jag har för BMI måste kolla det.  Jag hade 22.2 så jag är normalviktigtg det var bra.

Länk  BMI: #mce_temp_url#

- 19  Underviktig

19-25 Idealvikt

26-30 Övervikit

30 + Fetma

Jag har alltid varit en sån där person som har kunnat smocka i mig Mecdonalds i en månad i sträck utan att jag gått upp minsta gram, men så är det alltså inte längre! Jag är inte tjock nu på något viss men jag kan ju bli så därför tog jag ett tränningspass + en långpromenad idag. Så i fortsättningen får det bli tränning och nyttig mat!


"Skor"


Jag skulle kolla lite efter nya skor. Jag vill ha ett par svarta boots som går att matcha till det mesta, så hittade jag dom här! kanske ska köpa sånna ist! ;P

Nu ska jag gå och få lite motion. Det blir tipspromenad med Mamma. Jag tänkte på en sak nu för tiden kan ju alla kolla upp svaren med mobilen, det är ju lite tråkigt ;P







Svarta leggins + överdel i shiffong





Här håller jag på att sy ett par svarta leggins och en överdel i shiffong.





Smink

provade på lite alternativa sminkningar…





Färgade linser

Nu har jag beställt färgade linser. Själv har jag ljusblå ögon. De jag beställde heter Expressions Colors Dark Blue Utan Styrka. Linserna har jag beställt hos www.fargadelinser.com Jag har haft färgade linser förut det är kul att ändra färgen på ögonen lite då och då, synd bara att det är så jävla svårt att få dem på plats! Man kan ju bli helt galen efter ett tag så man få ha mycket tålamod.




Mitt öga





Expressions Colors Dark Blue



Bilder på linserna i kommer senare..


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0